Online bestellen = gratis levering + geen minimale bestelwaarde

Levering

1x/week op vaste dag
Andere levermomenten kunnen mits toeslag van €10

Betaalvoorwaarden

30 dagen factuurdatum, tenzij huidige betaalcondities <30 dagen factuurdatum

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuw bij artelli: sokken en inlegzolen

Nieuws

Nieuw bij Artelli: Sokken en Inlegzolen

Artelli, het professionele merk dat staat voor kwaliteit, comfort en dit in de beste prijsverhouding, heeft zijn assortiment uitgebreid met enkele accessoires: de Artelli sokken en inlegzolen.

De Artelli werksokken met versterkte teen en hiel zijn comfortabel om te dragen in uw werkschoenen. We hebben 2 versies ontwikkeld. De Comfort Sok, die vocht en luchtdoorlatend is, heeft een optimale pasvorm door de verwerking van elastaan. De Artelli Winter Sok is een warme, anti-allergische en waterafstotende werksok , ideaal voor de koude herfst- en wintermaanden. De versterkte zool zorgt voor extra comfort en bescherming.

Ook de Artelli inlegzolen bestaan uit 2 versies. De Comfort Inlegzool is een absorberende, maar ademende en antibacteriële inlegzool. De Winter Inlegzool isoleert uitstekend. De vilten toplaag met hoge densiteit houdt uw voeten warm, terwijl de aluminium onderlaag en de polyethylene tussenlaag werken als isolator en zo voorkomen dat de koude de schoen binnendringt via de zool.

Wilt u meer informatie? Klik dan snel op de productpagina.